Китаристът от Guns n` Roses сподели, че доведената му дъщеря Люси-Блу

...
Китаристът от Guns n` Roses сподели, че доведената му дъщеря Люси-Блу
Коментари Харесай

Почина дъщерята на Слаш от Guns n` Roses

Китаристът от Guns n` Roses показа, че доведената му щерка Люси-Блу Найт, която е щерка на дългогодишната му другарка Меган Ходж, е починала на 19 юли. Тя е била на 25 години. Той разгласи новината в обществените мрежи, където показа известието в фотография, пишат от Tialoto.bg

" Люси-Блу Найт (6 декември 1998). Обичана щерка на Меган Ходж и Марк Найт, доведена щерка на Саманта Сомърс Найт и Слаш, сестра на Скарлет Найт, доведена сестра на Лондон и Кеш Хъдсън умря спокойно в Лос Анджелис, Калифорния на 19 юли 2024 година “, гласи известието от Слаш, чието същинско име е Сол Хъдсън.

Музикантът, който анулира редица концерти от фестивалното си турне S.E.R.P.E.N.T. заради непредвидени условия, помоли обществото и медиите за усамотение и успокоение в този сложен миг.

„ Люси-Блу беше надарен актьор, предан барабанист и обичаща, блага и привлекателна душа. Семейството моли за успокоение в този сложен миг и се надява спекулациите в обществените мрежи да бъдат сведени до най-малко, до момента в който се пробва да обработи тази невероятна загуба “, продължава известието.

След шерването на новината, Слаш получи голям брой окуражителни мнения от другари и почитатели.

Сюзън Холмс Маккагън, която е омъжена за сътрудника на барабаниста от Guns n` Roses Майкъл „ Дъф “ Маккагън от 1999 година, написа „ думите не могат да опишат нашите най-дълбоки състрадание и съболезнования “. Дъщерята на двойката, Грейс Маккагън, допълни „ Обичам ви “.

Междувременно различен член на групата, Мелиса Рийз, също изрази своите съболезнования. „ Нямам думи. Изпращам цялата си обич, поддръжка и съболезнования “, написа тя.

Слаш ще продължи с турнето си с концерт в Торонто на 28 юли.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР